Even voorstellen 

    

De haren van mijn barbies hebben mijn passie voor het kappersvak aangewakkerd. Na mijn barbies waren mijn buurmeisje en broertje de pineut waarna ik op 16 jarige leeftijd besloot het iets professioneler aan te pakken en me voor de kappersopleiding aanmeldde. 


Nadat ik de kappersopleiding had voltooid solliciteerde ik bij Rob Peetoom in Amsterdam. Bij Rob Peetoom kreeg ik de mogelijkheid om me te ontwikkelen tot top styliste met als hoogtepunten mijn bijdrage aan de metamorfoses voor ‘Koffietijd’ van RTL 4 en ‘7 jaar jonger’ van de Libelle. Daarnaast heb ik bij de Rob Peetoom Academy , in de salon en ook buiten Rob Peetoom om veel trainingen mogen volgen en uiteindelijk ook zelf gegeven. 


Na 7 jaar bij Rob Peetoom was ik toe aan een nieuwe uitdaging en besloot ik om mijn eigen kapsalon te openen. Daarvoor nog wel even een mini-pensioen met mijn vriend waarbij we een jaar lang samen de wereld hebben ontdekt. Reizen is naast knippen en koken dan ook een van mijn grote passies. Daarnaast vind ik het erg leuk om het gezellig te maken en zorg ik dat er altijd een kopje koffie, thee en een chocolaatje voor mijn klanten klaar staat. Hopelijk tot ziens!!